Helvetet är igång…

Helvetet är igång…

7.15 stod det två snickare utanför dörren och ville komma in för att börja jobba. Då sov jag fortfarande och tog emot dem rufsig i håret med morgonrocken på mej… Jag hade ju fått veta att de skulle komma hit klockan 8!!!
 
Så medan ungarna fixade sej iordning och jag fick ordning på livet, körde de iväg och tog en fika. När de kom tillbaka prick 8 var det bara jag hemma, nyduschad och fräsch som en nyponros… inte…
 
Nu rivs det för fullt. Snickarna akompanjeras av Baileys gnäll, han tycker nämligen inte om att sitta instängd i vardagsrummet. Han vill ju vara med och riva! Vid 9.30 blir jag avlöst av mamma, eftersom jag ska åka och jobba en sväng.
 
Mitt liv är ett kaos – som vanligt alltså…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *