Hemma!

Hemma!

Resan gick bra. Det tog 8 timmar mellan Delhi och Amsterdam, och 2 mellan Amsterdam och Stockholm. Så det tar en liten stund att transportera sej runt världen.
 
Dessutom fick vi en rejäl språngmarsch i Amsterdam. Vi landade strax innan 6 och nästa flyg skulle gå 7. Lugnt med en timme ju… men det var det inte. Passkonstrollen och säkerhetskontrollen tog hur lång tid som helst. Så när vi var klara med det lyste det ”GATE CLOSED” på vår avgång. Då blir man lite stressad…
 
Klockan var då redan 6,45. Jag sprang som en galning och luftrören kollapsade totalt. Jag kom fram till gaten och kräktes, men vi hann med flyget!
 
När vi kom fram i Stockholm stod Senior och morfar och väntade på oss. Så skönt att se dem. Vi skjutsade hem kompisen och åkte hem till mormor och åt gröt och skinkmacka. Den gick ner och jag tror jag får behålla det också…
 
Nu har jag badat lite snabbt och ska sätta på mej fräscha kläder. klockan 13 ska jag med Senior på skytteavslutning, han ska få en massa utmärkelser och sen ska vi se simtävlingar med junior.
 
Nu är allt som vanligt igen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *