Höstens lyxigaste bloggevent!

Höstens lyxigaste bloggevent!

Igår tog jag en liten sovmorgon tillsammans med hunden innan det var dax att tjänstgöra några
timmar i Tingsrätten. Ett hälerimål med tolk på ryska… mycket att gå igenom och det drog ut på tiden. Klockan 17 skulle jag vara på Sparadiset på Ringvägen 84, när förhandlingen inte var slut kl 16 började bli lite uppgiven kan man väl säga…

Men jag hann! Jag sprang till tåget så fort vi bestämt dom och avkunnat beslutet, klev av tåget vid Södra Station och sprang hela Ringvägen fram till nr 84. 17.02 kom jag fram och då var det en liten kö för att komma in på Sparadiset. Jag var faktiskt inte ens sist  🙂

Vi välkomnades med en badrock och bytte snabbt om. Och när vi klätt om till badkläder och tagit på badrocken fick vi ta för oss av bubbel, tapas och choklad. Jag åt mest av en lagrad cheddar som låg i en aprikos- och chilimarinad från Ridderheims. Den var så god!!! Jag är inte så mycket för soltorkade tomater, men de gula soltorkade tomaterna gillades och gick åt som smör i solsken.

Å efter tapasen kom chokladen! Där fanns en massa praliner i olika form och storlek från chokladfabriken. En var med mint och så himla god! Sen fick vi även en liten större som såg lite påskaktig ut med små gula blommor som innehöll en kräm av något slag som var supersmarrig. Å till allt detta serverades champagne för den som ville och det ville de flesta  🙂

När vi smakat på allt gott klev vi ner i bubblet, inte i champagnen alltså utan i jacuzzin. Så där låg vi och bubblade, drack bubbel och pratade, pratade och pratade. Jag låg där i det härligt varma vattnet i säkert två timma och mitt sällskap byttes ut vartefter. Många nya bekantskaper och en del gamla som jag lärt känna lite bättre. Många nya bloggar som nu ska besökas…

När vi bubblat klart var det prisutdelning och eftersom jag fått mitt liv bästa vinst i Martin så vann jag som vanligt inget av det som lockade mest. Men jag vann en bok på engelska om skönhet iaf. Men så är det faktiskt; sen jag träffade Martin vinner jag nästan inget. Men man säger ju att har man tur i spel har man otur i kärlek… och jag har otur i spel men tur i kärlek och det är väl den bästa tur man kan ha så jag klagar inte!

När alla fina priser var utdelade var det dax att klä sej och ta emot hela tre stycken goodiebags. Snacka om fina grejer! Lina och Diana har verkligen hitta fina sponsorer och tillfredsställt 50 bloggare till det yttersta.  Här fanns en deo frånVichy, vitaminer från Aco, trosor från Rönisch, en kryssning från Birka, tidningen Sköna Hem och Dais-Y, ett ljus från Klockargården, tvål från Åhlens, krämer från md formulations och Voya och en massa annat fint och användbart. Jag gillar när man kan använda grejerna man får och det kunde man verkligen med varenda grej i den här goodiebagen  🙂

Några skulle fortsätta ut och några av oss åkte hem, jag blev hämtad av Martin och kunde luta mej bekvämt bakåt på hemvägen. Jag var så himla trött, men nöjd! Kvällen var så bra ordnad och med så många härliga människor, kanske några för många för det var ganska trångt. Men så hjärtligt! Jag hoppas verkligen att detta är en grej som återkommer, för det här var helt och hållet i min smak. En varm och mysig lokal, bubbel av flera sorter, härliga människor och bara myyyyys!!!

Tack Lina och Diana för en himla mysig kväll så här i höstrusket  🙂

Trevlig personal, mysiga lokaler, bra priser, rent och fräscht!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *