Humöret är som vädret…

Humöret är som vädret…

Jag borde verkligen tjänstgöra som barometer…
När vädret är grått och tråkigt är jag också det och när vädret är soligt och varmt är jag det  🙂

Förra veckan var riktigt jobbig! Det var rejält kyligt, blåsigt och trist. Jag hade ont och mitt humör var nere vid fotknölarna. Idag skiner solen, det är nästan vindstilla och värmen att kommit tillbaka. Alltså lever jag upp och gör mer än jag borde.

Tyvärr syns förra veckan väldigt tydligt på vågen, så det var 0,9 upp idag. Jaja, bara att kämpa på… det tar jag bort den här veckan om solen håller sej kvar. För så är det alltså: dåligt väder = plus på vågen, bra väder = minus på vågen. Det blir så när man har ont av kylan.

Men idag mår jag bra! Så vi har tagit en lång promenad. Martin höll i hunden och jag höll i kameran. En massa bilder av våren blev det och pälsbollen ville också vara med  🙂

Jag fixade lite på baksidan, plockade upp hundskit och tog bort lite skräp. Sen åkte jag till vår fina park Hågelby som ligger här i närheten för att prata bloggevent med dem. Jag la fram vår idé och de blev jätteintresserade och ska nu återkomma till mej inom kort. Tanken är att vi ska ha en dag med Tema Foto för att lära oss mer om foto till bloggar och Instagram. Går allt som vi vill så blir detta av i oktober eller november. Det känns riktigt spännande!

Sen åkte jag vidare till Maxi för veckans handling. Medan jag var borta fixade Martin lunch och nu när den är uppäten och han återgått till sitt pluggande ska jag fortsätta ute. Jord ska fyllas på i trädgårdslandet och täckbark ska fyllas på i rabatten på framsidan. Sen ska jag plantera om alla inneblommor också hade jag tänkt, men jag kanske tar slut på vägen. Sånt vet jag lixom aldrig…

Yr.se har lovat fint väder imorrn också, men lite kallare – men sen ska det dröja till fredag innan det blir fint igen. Jag avskyr det här varannandags vädret, jag mår inte bra av det. Men det är ju inte mycket man kan göra åt det… Men nu skiner solen så det är bäst att utnyttja det så mycket man bara kan.

Jag har funderat på det här med svartsjuka… ikväll eller imorrn kommer jag att ge er mina tankar kring detta. Så titta in lite senare igen, så ska vi prata allvar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.