Hur går det för mej?

Hur går det för mej?

Jag har ju jobbat med min vikt sedan 14 juli och det har väl gått sisådär kanske man kan säga… ändrade vägningsdag för att jag inte skulle känna sån stress. Vet inte om det funkade. Idag vägde jag iaf 2 hekto MER än förra torsdagen – jäkla skit! Så illa har jag faktiskt inte skött mej 🙁

på 12 veckor har jag gått ner 5,1 kg, det blir drygt 4 hg i veckan. Är väl ok för att vara mej, men ganska dåligt egentligen. En tjej som följer VV´s program går i snitt ner 0,5-1 kg i veckan, det gör inte jag. Å då följer jag programmet så gott som på pricken, med points och motion. men jag har aldrig varit genomsnittlig… varför ska man vara det? 🙂

Det här sista 2 kilona verkar iaf sitta som berget. Första delmålet är iofs nått, men det skulle vara trevligt att komma i mål helt och hållet. Helst innan personalmötet (med vägning 14/11) men åtminstonde tills vi åker på semester 25/12. Man kan iaf säga att jag hållit vikten de senaste 4-5 veckorna, jag har varken gått upp eller ner mer än något halvkilo, det är ju alltid nåt…

Martin ska på personalkonferens och utbildning på lördag-söndag. Får väl se om han har några nyheter med sej hem, det brukar bli en liten nytändning då. Hoppas! Jag vet att ni är många som kämpar därute – hur går det för er?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *