Jag har så många drömmar

Jag har så många drömmar

Tänk om man kunde förverkliga alla drömmar som man har. Vet inte hur det är med er? Men jag har många, många drömmar som jag skulle vilja förverkliga. Det mesta handlar om resor förståss…

Vi ska ju snart på en av mina drömresor; Tanzania på safari. Det är en dröm jag haft i många år och en plan som jag bröjade jobba på för ca 4 år sedan. Då lovade jag mej själv den resan i 40-årspresent och började samla pengar. Den 25 december bär det av!

Sen vill jag också åka till:
Gambia igen och visa familjen var jag bott.
Egypten och se pyramiderna och Luxor igen.
Köra runt i Norrland och visa Martin den vackraste delen av Sverige.
Bila i Polen och se Martins uppväxtplatser.
Bila i USA, denna gången LA med omnejd.
Besöka Grönland och se valar där.
Samoa – min 50-årspresent!

Det här är iofs en del platser som jag redan besökt, men gärna besöker igen och dessutom har killarna uttryckligen sagt att de vill göra dessa resor igen tillsammans med Martin (som inte rest så mycket hittills). Sen finns det flera ”mindre” resor som jag också vill göra: Island, Prag, Barcelona (för Seniors skull) och lite annat smått och gott.

Jag har alltså inte så mycket drömmar om mitt liv eller så, det är resor som gäller för mej. Sånt kostar pengar… så det är bara att leva snålt och spara… så får vi se i vilken ordning jag förverkligar dem. Nu står Tanzania på tur, nyår 2010-2011 blir det nog Egypten. Då är det killarnas dröm som ska uppfyllas… dykcert i Egypten!

Vad har Ni för drömmar?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *