Hur tråkigt är det inte???

Hur tråkigt är det inte???

Tittar ut och allt är mörkt och trist igen – ingen snö som lyser upp  🙁
 
Asså… jag gillar inte vintern, men något jag ogillar ännu mer är skitiga gator och 2-4 plusgrader i november EFTER att det varit snö! Det är så otroligt tråkigt ute nu och allt är så smutsigt.
 
När Baileys var ute i morse blev han alldeles svart under magen. Golvet i vår nya hall är vitt… ja, ni kan tänka ut resten själva… kul va??? NOT! Han fick snäll stå still och vänta tills magen och tassarna var torkade, innan han fick gå in i huset. Hoppas bara ungarna kommer ihåg att torka av honom, det lär jag väl se på golvet…?
 
Jaja, nu har jag bara 3 timmar kvar innan jag får åka hem. Jabba!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *