I love posten… NOT!

I love posten… NOT!

Mina svärförldrar och jag har bott grannar i 16 år och nu har de flyttat. Under alla år har det varit problem att få rätt post i rätt låda. Vi har ett ovanligt efternamn som kanske kan vara förklaringen till felsorteringen. Två familjer med samma ovanliga efternamn på samma adress men med olika nummer, klarar man tydligen inte på brevsorteringen. Trots att svärfar klagat högljutt massor med gånger.
 
Nu har de alltså flyttat och begärt eftersändning. Vad tror ni händer? Prexis! Vår post följer med till deras nya adress! Vad annars??? Vi har inte fått post på tre dagar och idag ringde min svärmor och sa att hon fått min post och råkat öppna ett av kuverten. Det gjorde mej ingenting, jag har inga hemligheter.
 
Hur som helst så ringde svärfar upp posten och det gjorde jag med. Chefen över brevbärarna kunde inte förklara hur det gått så fel, men lovade prata med sina medarbetare. Jag fick direktnummer och skulle höra av mej igen om det blev flera fel. Så nu är det bara att se vad som händer. Men jag har en undran: Hur sjuttom fungerar det med alla Anderssonar eller Johanssonar som bor i samma hyreshus och EN av dem flyttar….? Får de oxå gemensam eftersändning?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *