Telefonsamtal och sms mitt i natten

Telefonsamtal och sms mitt i natten

Som jag skrivit tidigare så har Junior lite problem med sin tjej. Hon mår inte bra och det mår han inte bra av, förståss…
 
Inatt fick jag ta tag i en del av problemen. Hon ville ha kontakt till varje pris och skickade mängder med sms och ringde konstant. Vid 12 sa jag till Junior att nu tar jag din telefon och nästa gång hon ringer svarar jag. Ett gäng sms senare ringer hon och jag svarar, hon lägger på, förståss… då skickar jag ett sms till hennes pappa och ber honom säga till henne att lägga av. Sen stängs Juniors telefon av och han får självklart dåligt samvete – men vad gör man?
 
I morse när han sätter på telefonen finns där mängder med sms, det sista kl 03.10. Det fick bli ytterligare ett sms till pappan (jag pratade med honom tidigaren under dagen igår) där jag ber honom tala om för sin dotter att Junior inte kommer ha någon telefon efter kl 23 på kvällarna, eftersom han behöver sova. Han ska på tävlingar i helgen och behöver få sin sömn.
 
Nu är det bara att vänta och se hur kvällen/natten blir. Hoppas hon fattat vinken…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *