I smyckeshimlen!

I smyckeshimlen!

Jag älskar smycken! De får gärna glittra och synas ordentligt, eller vara lite diskreta – allt beror på tillfället och vad som är lämpligast. Tillsammans med snygga naglar förhöjer man verkligen sitt utseende med snygga ringar, armband, örhängen och halsband. Alltså var jag i himlen idag när jag gick runt på Preciousfair hela dagen.

Precious är en mässan med alla möjliga olika märken, som går av stapeln en gång om året. Det här var min debut, men det var absolut inte den sista gången jag var där! Jag har träffat så otroligt mycket trevligt folk, sett mängder med fina smycken och etablerat en massa bra kontakter som nog kan bli skojiga samarbete inom kort.

Jag började med att besöka Carina och Anders på Yggdrasil och tacka för det fina halsbandet jag fick med posten igår och som jag självklart hade på mej. De är så otroligt mysiga och har en väldigt generös arbetsfilosofi som bygger på att de skänker en del av sin vinst till att plantera nya träd på bla Borneo. Sånt gillar jag!

Sen träffade jag fina Caroline Svedbom och hennes mamma i montern med de absolut blingigaste smyckena på hela mässan. Caroline tyckte nog att jag glittrade lite dåligt, för jag hade snart ett par nya örhängen som ingen kunde missa! ALLT är så otroligt läckert! Så läckert att bla vår nyaste prinsessa Sofia och även La Pirelli bar smyckena på sina bröllop. Å det kommer jag nog också att göra! Enkla smycken som glittrar mycket – me like! Å de finns i alla möjliga färger som passar allt!

Sen blev det förstås en stund i Sahara Silvers monter och ett mysigt snack med Lovisa som visade alla nyheter sedan sist. Sahara har finaste silversmyckena på marknaden! Perfekta presenter till bla studenter upptäckte vi i våras.

Jag täckte alltså in mina favoritdesigners direkt, så hade jag lixom gjort det. Guld och välgörenhet, bling och färg, silver och stilrent. Allt efter detta var bara en otroligt bonus! Å vilken bonus sen! Jag var förbi Bering som har ringar som man ”bygger” ihop själv. Jätteläckra och som enkelt går att anpassa efter klädsel och humör. Snygga klockor från Deevotion som faktiskt fick mej att fundera på om man inte skulle ha klocka igen. Det har jag inte haft sedan jag bodde i Gambia 1990 typ…

Jag gick med Annelie större delen av dagen och vi har verkligen haft en riktigt mysig dag. En sån dag som man kan leva på ett tag. Det behövde jag efter gårdagens besked, återkommer till det i ett annat inlägg…

Precious är en alldeles lagom stor mässa, men ca 350 utställare. Man hinner allt på en och samma dag, behöver inte ens avsätta en hel dag. Även om jag var helt slut när jag kom hem, så var det ändå en ganska behaglig trötthet. Trevliga människor har den inverkan på mej. Så jag hoppas jag får gå nästa år igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *