I´m back!

I´m back!

Morgonens vägning var helt ok: 1,6 minus sedan förra måndagen. Det måste man ju faktiskt säga är mer än bra! Så pass bra att jag nu är tillbaka på den vikt jag hade i början på december  och innan lucia, jul och nyår krånglade till allt. Så just precis idag har jag 3 kg kvar till målvikt. 2 kg för att få remiss till operation  🙂

Det bästa är att jag har ätit vanlig mat, använt sunt förnuft och försökt att bara ta det lugnt. Jag vet vad stress gör med mina kropp, alltså undviker jag stress så mycket jag bara kan. Inga soppor eller mysko dieter, bara vanlig mat men i lite mindre mängd. Åsså checklista förstås… man MÅSTE skriva upp det man äter, annars går det bara inte!

Idag är första vanliga arbetsveckan på året och idag kommer vi nog att få ganska många nya medlemmar här i Tumba. Köerna kommer att bli ganska långa, men jag är snabb i kassan så väntetiden ska inte bli alltför lång. Dessutom har vi kallat in en extra vägare, så tiden vid vågen ska gå snabbt. Jag hoppas att alla ska bli nöjda och känna sej omhändertagna.

Hela den här veckan kommer bli tuff med mycket folk och många nya. Så på fredag är vi nog ganska möra, men då är vi lediga så det gör inget. Det är kul med mycket folk men kräver förstås ganska mycket av oss. Men vi har klarat det förr och kommer att klara det galant även denna gång  🙂

Välkomna alla ni som behöver hjälp med er vikt! Idag är vi i Kunskapsskolan i Tumba kl 17.30. Kolla in vår websida för mer info! 

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *