Inkasserade en kram på Körslaget

Inkasserade en kram på Körslaget

Jag är sambo och har haft en date med en gift man… och det var helt ok med våra respektive  🙂

För ett tag sedan började jag twitterfightas med Rickard (alias GayTenor) som är körledare för den Röda kören i Körslaget. Här hemma höll vi tummar och tår för att vår vän Dogge skulle gå vidare så att han fanns kvar när vi skulle se inspelningen på plats nu i oktober. Men han åkte ut med buller och bång redan i andra programmet. Redan från början hade jag svarat på Rickards tweets och han på mina och när Dogge åkte ut fortsatte vi att istället hålla på den Röda kören.

När jag skrev att vi var på g och skulle vara på plats i studion blev det tumme upp och jag frågade förstås om det fanns en kram att hämta och det gjorde det självklart! Så här hade jag plötsligt en date bokad med en gift man! Å efter det gick tweeten fram å tillbaka och i lördags var det dax.

Från början var vi fem personer som skulle till Tv4, men en efter en föll bort och till slut var det bara jag och äldste sonen kvar. Så det fick bli en mysdate med oss två och det var det verkligen. Vi åkte hemifrån vid 17-tiden och började med att åka förbi Suwbay och köpa mackor. Vi kom fram till Magasin 7 där allt spelas in vid 17.45 och kunde på så sätt äta våra mackor i lugn och ro i bilen eftersom insläppet öppnade först kl 18 och det redan var lång kö.

Det hade börjat duggregna, så vi satt gärna kvar i bilen en stund. Många rosa tröjor passerade och vi förstod att Anna Books läktare skulle vara fullproppad med supporters. När kön lättat och mackorna var uppätna gick vi in, det ringlade en lång kö av folk som antingen var där bara för att… och vissa för att stötta en specifik kör. Vi följde vägen till de rödas läktare och hamnade mitt bland släkt, vänner och andra supporters. Vi trvides väldigt bra där måste jag säga. Ett gäng glada människor från Halmstad  🙂

Mottagningen inne i studion var bedrövlig, men jag twittrade så mycket det gick och det gjorde Rickard också. Det funkade hyfsat att twittra, att skicka bilder med Instagram gick däremot inte alls. Men tweeten gick fram och tillbaka under ca 2,5, fram till de sista minuterna av sändningen… då blev det ruskigt spännande när vi skulle få veta vem som åkte ut. Anna Book har ett enormt stöd och gick vidare direkt, sen trodde jag nog att Elisa skulle åka och blev väldigt förvånad när Gry ropade upp hennes namn direkt efter Anna. Så stod det alltså mellan Weise och Rickard… tänk om vi skulle vara där när han åkte ut… trååååkigt… men så blev det inte! Väldigt förvånande och tråkigt var det, men Weise åkte ur och såg både överraskad och genuint besviken ut. Men självklart var vi glada att Rickard klarade sej.

Nu var det dax att inkassera den där kramen! Media skulle ta bilder och göra intervjuer, men efter det kom alla körledare ut för att hälsa på släkt och vänner. När Rickard kom ut till oss lät vi honom först prata med sina nära och kära innan Senior ropade åt honom att han twitterkompis väntade… Då sken han upp, la armen om mej och sa att vi måste ta en bild. Senior fick vara fotograf och sen fick jag den där kramen. Det var som att krama en stor nallebjörn ungefär, han är lång, stor och har en massa skägg. Mycket mer än Martin av allt alltså, eller nä… de är nog ungefär lika långa, men mer skägg var det definitivt!

Sen sa vi hej och gick därifrån, men twittret har fortsatt och kommer att fortsätta ett tag till. Iaf tills Körslaget är över. Man kan få nya vänner på många olika sätt, twitter är tydligen ett  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.