Irriterad på skolan!

Irriterad på skolan!

Vem är skolan igentligen till för???
 
Senaste veckorna har Seniors lärare varit borta från skolan massor, så även spanska och engelskaläraren. Det finns bara EN spanskalärare så det innebär att eleverna kommer massor efter i planeringen. Trots detta är man på Senior om att han jobbar för långsamt! Hur sjutton ska man kunna visa vad man gjort när läraren aldrig är på plats????? Jag blir galen!
 
Vi gjorde en ganska gles planering inför detta läsår, både med tanke på att Senior ligger väldigt långt fram men även för att lärarna var på olika kurser och ditten och datten förra terminen. Så visa av skadan gjorde vi som vi ansåg bäst. Senior skulle hinna med sina mål ändå, gott och väl.
 
Men nu har den här mamman tröttnat. Satte mej och skrev en mail till skolledningen, mentorn och klassläraren att jag vill ha ett EVK (elevvårdskonferens) omgående angående Seniors skolgång. Han klarar inte av alla dessa förändningar, har inte kommit nya spec.pedagogen riktigt nära än och mår helt enkelt inte bra i skolan just ny. Å då blir jag lidande. Senior löser nämligen sina problem genom att ringa eller skicka sms till MEJ. Bara idag har det väl kommit 10 sms och 2 samtal och då gick han ändå hem en timma tidigare… han hade ju ingen lärare så varför skulle han stanna? (obs! Hans resonemang – inte mitt).
 
Jag ska iväg till skolan om en stund, har ju VV där varje måndag. Ska vara där lite tidigare så jag kan fånga rektorn, han brukar vara bra att prata med. Vi måste få ordning på det här nu, annars får jag spader!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *