Jag är en ny människa!

Jag är en ny människa!

Fick för mej att måla naglarna, det har jag väl inte gjort på sisådär 5 år eller så… Men jag gjorde det av flera anledningar:
 
I tisdags var jag hos optikern och fick nya linser. Jag har inte haft linser på 15 år, eftersom det inte funkade bra. Men nu när Junior skulle prova, så övertalade optikern mej att försöka igen. Så jag tog ett provpaket och ska nu testa tills på tisdag.
 
Det första paret sved och ögonen blev alldeles röda. De jag satte på mej idag känns knappt alls och ögonen ser ok ut. Jag fick ju ett helt nytt utseende! Så det blev att lägga på lite smink för att inte ögonen skulle försvinna.
 
När jag skulle måla mina tånaglar som alltid är röda på sommaren, tyckte jag att nu när jag var ny i ansiktet så kunde jag väl bli det om fingarna också. Dessutom hade en nagel blivit svart när jag färgade killarnas hår och det är ju inte så snyggt precis. Så när jag ändå hade tiden och nagellacket framme, blev det att fila naglarna och sen måla dem också.
 
Jösses va snyggt det blev!
Nu har jag alltså en svart/vit tunika, vita trekvartsbyxor, knallröda tå- och fingernaglar och INGA glasögon. Jag känner mej som en ny människa och ser med nyfikenhet fram emot vad folk som känner mej ska säga  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *