Jag blev busvisslad på ;-)

Jag blev busvisslad på ;-)

Det blev först en promenad med Baileys och under den promenaden hände något som inte hänt på väldigt länge! Ett gäng killar busvisslade på mej  😉
 
Det var tre killar i min ålder som låg och solade i kvällssolen. Jag passerade med Baileys och dom visslade. Jag antog att det var någon annan de såg och fortsatte framåt och då visslade dom igen. Kände väl kanske att det inte riktigt passade att vissla på mej… varm, halvslafsigt klädd, med full bajspåse i handen och en flåsande hund… jätteläcker alltså…  😉
 
Men men, lite kul var det.
 
Sen avslutade jag min barnfria kväll med att åka till Maxi och handla. 21.15 bestämde jag mej, då insåg jag att det förmodligen skulle vara väldigt lite folk där och jag skulle ha ganska mycket. Jag hade rätt. Det gick ursnabbt att göra av mej 800 spänn! Ingen trängsel alls.
 
Kanske låter som en tråkig ”egen-kväll”, men jag måste säga att jag är ganska nöjd. Fick ju lite gjort, utan att stressa livet ur mej. Nu ska jag lägga mej och läsa med hunden på magen. Sååå mysigt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *