Jag blir så trött!!!

Jag blir så trött!!!

Så fort jag ska göra något så blir det aldrig som jag vill. Antingen kommer något i vägen, eller så hänger minnet inte med. Jag blir så trött!
 
Ikväll hade jag plockat ihop alla tomtar och plockat isär julgranen. Vi har en sån där fuskgran som man sätter ihop inför varje jul. Himla praktiskt och tar nästan ingen plats. Jag har samlat ihop alla julgrejer för att ta ner dem i källaren under huset.
 
Senior är trevlig nog att hjälpa mej. Junior brukar gilla att klättra ner i ”hålet” med eftersom han har ont i axeln nu så kan han ju inte ta emot grejerna jag skickar ner. Så Senior fick vara den stora hjälten idag. Allt förlöper mycket smidigt och det går snabbt att få ner allt.
 
Vardagsrummet ser väldigt tomt och mörkt ut när granen är borta, men så är det ju alltid när man städar bort julen. Jag sätter mej framför tv´n och vad ser jag? Jo, där ligger 2 grenar till granjäkeln på golvet! De måste trillat ur kartongen på nåt sätt. Så nu måste vi ner i källaren igen!!!
 
Som tur var så är det ändå lite ”rester” kvar som inte är nerplockat än. Men ändå. Varför kan man inte lyckas på första försöket???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *