En hemlis…

En hemlis…

Jag har inte velat säga något, vet inte varför – ville väl bara ha det för mej själv eller nåt… Men jag jobbar på Viktväktarna och har gjort det sedan våren 2001.
 
Jag skrev in mej i aug 2000 och hade i januari gått ner drygt 12 kg. Men jag har så fruktansvärt svårt att hålla vikten och hoppade upp och ner något kilo hit och dit. Jag brukar säga att jag går upp 3kg bara av att lukta på en semla… å sen tar det ett par månader att går ner de kilona… hur kul är det då?
 
Min konsulent frågade om det kunde hjälpa mej att komma varje vecka och stå vid vågen istället för att komma enbart som elev. Absolut, sa jag! Och sen dess har jag stått där år ut och år in.
 
Tyvärr räckte det inte, jag hade helt enkelt inte motivationen att hålla samma koll på mej under förra året. Utan ökade några kilo, dessa ska alltså bort nu. Men jag ser ju hur många som har problem med vikten, idag hade vi en tjej som kom tillbaka för 5:e gången.
 
Vissa går några gånger och går kanske ner 5-7 kg och tycker att de kan programmet nu… visst, de håller vikten kanske ett halvår, sen kommer de tillbaka. Det handlar inte om bantning, det handlar om en livsstilsförändring. Det finns inga genvägar, så är det bara – tyvärr!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *