Jag gjorde det!

Jag gjorde det!

Jag gav mej en väldigt bra dag! Brukar ha lite svårt för det, men idag blev det verkligen bra. Är så glad och tacksam över det.
 
Förmiddagen gick mest åt till pyssel, handling och promenad med Baileys. Vännen satt och pluggade, och på eftermiddagen hjälpte jag honom att korrläsa det han skrivit.
 
Efter lunch fick jag ett sånt där bra snack med Junior. Vi pratade utbildning, framtid, tjejer och en massa annat. Han fick klart med sin prao. Så vecka 50 ska han leka brandman – en sån prao hade jag nästan gjort vad som helst för att få…  😉
 
Junior är förkyld och hemma. Han har gjort svenska och engelska och lär väl hinna lite till. Han kommer iaf inte vara i skolan i morrn heller. Det är ganska mysigt att ha honom hemma, får man säga det tro?
 
Nu på kvällen var jag med Senior på skytteträning, han höjde sitt personbästa även den här veckan. Kul! Träffade några av de andra skyttarna och fick även där ett bra snack. Jag älskar verkligen att prata med ungdomar! Att få höra om deras dag, vecka, planer, framtid och drömmar är så häftigt!
 
Nyss kom Vännen hem, vi har varit ute med Baileys och ska snart krypa ner i sängen. Innan vi somnar brukar jag ligga på hans arm och prata, vi pratar ofta länge om allt möjligt. Sen somnar jag gott i hans famn. Sååå mysigt!
 
Gonatt alla Ni fina där ute. Ge er själva en bra dag imorrn oxå  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *