Jag tror att…

Jag tror att…

… mitt ben är friskt nu!

Igår tog jag 16400 steg, de andra dagarna har jag legat runt 12-13000. Och jag har inte haft det minsta ont! Efter att ha gått kanske 2-4000 steg per dag under 18 månader så är det klart jag är trött i benet nu när jag gått så mycket mer, men att det inte gör ont är huvudsaken. Det är en otroligt härlig känsla att kunna gå igen!

Igår tog Martin och jag en lång promenad med Baileys i solen. Det är första gången sedan hösten 2009 som vi går en riktigt lång promenad tillsammans. Det var riktigt skönt att kunna konstatera att jag kan motionera igen.

Kroppen känns frisk och jag har gått ner de kilon som jag gått upp pga inflammationen i kroppen. Så nu är det bara resten kvar… Mitt första mål ligger 1,5 kg bort. När jag nått det har Martin lovat mej en massage  🙂 Å sen är det bara 5 kg kvar till målvikt… känns ganska långt bort just nu. Men nu finns det ju iaf en rimlig chans att komma i mål, det gjorde det ju inte innan.

Nu kan jag gå och röra mej som jag vill. Jag kan motionera igen! Nu ska jag bara få upp konditionen så jag orkar allt jag gjorde innan jag blev sjuk. Men det ska nog gå ganska fort.

Det stämmer ganska bra det där med att man ofta har många önskningar, men den sjuke bara en… nämligen att bli frisk. Nu är jag frisk, så nu tycker jag nog att jag kan bli lite rik också  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.