Härligt ledig lördag

Härligt ledig lördag

Just nu ligger jag och Martin på vårt trädäck i solen och lyssnar på en ljudbok. Medan vi åt lunch började vi lyssna på Blodläge av Johan Theorin. Jag gillar hans böcker bla för att de utspelas på Öland och man känner igen många av de platser han beskriver. Detta är den sista han skriver om Öland, sen ska det tydligen handla om Göteborg.

Innan vi kraschade i solen var vi runt på vår secondhand-slinga och letade matsalsbord. Men vi hittade inget idag heller… å ingen bil heller… så det får bil ett nytt varv nästa helg om vi inte hittar något på annons istället. Vi passade också på att panta fyra kassar tomglas, handla och klippa oss. Vi hade avsatt förmiddagen till allt som krävde att sitta i bil, för att sedan kunna spendera resten av dagen i solen. Å så blev det!

Tror vi stannar på trädäcket till ikväll nån gång, det blir nog även middag där när killarna och Mandisen kommer hem. Middagen kommer att bestå av grillat kött och hemmagjord potatissallad och sån mat kräver nästan att man äter den ute – eller hur?

Dagar som dessa kan jag bevara lääääänge i minnet  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *