Jäkla posten!

Jäkla posten!

Jag har lite problem med räkningar just nu… jag HATAR att få påminnelser! Det händer inte ofta att jag får påminnelse för obetalda räkningar, har kanske hänt 5 ggr totalt under min livstid, den här veckan har jag fått TVÅ!

Först var det från Vattenfall… jag kände igen summan och var helt säker på att jag hade betalat. Kollade. Jovisst! Den låg så fint för betalning på min internetbank, i DECEMBER! Istället för att betalas 0229, hade jag tryckt in 1229. Asch då… Jaja, mitt fel. 50 jäkla spänn åt skogen. Blä!

Så igår kom det en ny påminnelse, den här gången var det hemförsäkringen och betydligt värre. Beloppet kände jag inte alls igen. Och mycket riktigt; den räkningen har jag överhuvudtaget inte fått. Posten har helt enkelt missat att skicka den räkningen till mej. Tack o lov att Länsförsäkringar påminner om sånt, annars hade jag riskerat att stå med hela huset oförsäkrat.

Jag vet att posten slarvar bort ganska mycket, bla så har mitt röstkort försvunnit och en hel del annat. Men vi skickar ändå det mesta som vi säljer på Tradera med posten och av kanske tusen skickade grejer har bara en enda kommit bort. Så det är ju himla konstigt att de grejer som skickas TILL mej kommer bort så ofta när de vi skickar verkar komma rätt.

Man undrar ju vad man har missat lixom…
Men det är ju inte ett skit man kan göra åt saken. Så jag är sur ett tag och sen får det vara bra så.

Ha en bra dag! Idag är det en dag närmare heeelg!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *