Min helg har börjat!

Min helg har börjat!

Oj, va veckan har gått fort! Det var söndag och sen blev det fredag, mysko…

Idag är jag alltså ”ledig”… fredagen är ju den dag då veckans jobb ska stökas undan, veckobrev skickas, beställningar göras osv. Idag kommer även Tomten hit, så ska vi planera det sista inför badrumsrenoveringen som han ska göra. Sen ska vi handla och börja leta efter väggar och golv till badrummet. Blä!

De två kommande veckorna är rätt köriga, så jag ska på nåt sätt försöka att förbereda och styra upp inför dessa. Nästa vecka är det flera läkarbesök, en dag i tingsrätten och lite annat. Veckan efter är det dax för min operation plus inventering på jobbet som Martin alltså får göra själv ett par kvällar. Så det finns lite att göra för att underlätta alltsammans. Efter operationen har jag ju ingen aning om hur jag kommer att må och när jag kan fungera/jobba som vanligt igen.

Jag ser bara kaos de närmaste veckorna och ser väldigt mycket fram emot slutet av april. Då är operationen klar, jag har läkt, badrummet är färdigt, byggdammet har lagt sej och vi kan åka på vår Ålandstripp och bara ha kul och njuta. Måtte april gå fort och bygget smidigt.

Jaja, bäst att börja stöka så man kan ta helg sen. Ha en riktigt bra fredag everyhopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.