Juan Fonseca kilar vidare

Juan Fonseca kilar vidare

Läste på text-tv att Juan Fonseca lämnar Kirstdemokraterna pga att man inte lyssnar på invandrare. Vart ska han ta vägen nu då? Han har ju redan testat Miljöpartiet och Socialdemokraterna…
 
Jag tycker inte att det är ok att prova parti efter parti. Då handlar det inte om idiologi längre, utan bara om att ta sej till toppen så fort som möjligt. Jag vet faktiskt inte varfö Fonseca är ett känt namn inom politiken, kanske är det just för att han inte har någon idiologi?
 
Det som stör mej nu är att vårt Riksmöte kommer störas av media som kommer ställa frågor till oss alla om vad vi tycker om detta avhopp. Jag kan svara här och nu: jag tycker inte det ät ok att gå från parti till parti och jag hoppas han fattat nu att inget parti kommer motsvara hans förväntningar.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.