Jul och vikt

Jul och vikt

Att gå ner i vikt under advent, jul och nyår är inte lätt. Det går om man är väldigt motiverad och duktig, men många av oss lyckas inte särskilt bra. Här hemma var det faktiskt minus på vågen igår, men det var ju upp förra måndagen och blir det nog igen nästa måndag – så summan är ändå UPP. Men är det sån katastrof? Nä, efter nyår är allt som vanligt igen och då är det bara att köra upp på banan igen.

Jag är rätt trött på sensationsmetoder som tidningarna skriver om. Alla vet vi ju att det enda som hjälper är att inte äta mer energi än man gör av med. Så är det. Sunt förnuft. Någon säger att man inte ska äta efter 18. Så tydligen kan man smälla i sej sju pizzor 5 i sex och klara av att bryta ner dem, men äter man dem 5 över så är det kört. Tror inte riktigt det va…?

Skippa kolhydrater, ta bort det eller lägg till det. Rasa i vikt. Vaddå? Jag vill kunna äta allt och ha ett liv. Jag vägrar äta efter någon diet där man utesluter saker. Då fungerar Viktväktarnas program. Man får äta allt, men kanske inte alltid. Enkelt! Precis som det sunda förnuftet. Tallriksmodellen. Sånt man får lära sej som barn.

Martin gick ner 60 kg med VV. Han är beviset för att det fungerar. Alla medlemmar som kommer till oss är beviset för att programmet fungerar. Vi ser varje dag hur våra medlemmar blir mindre, får bättre självkänsla, blir friskare, piggare och gladare. Man måste inte svälta sej för att gå ner i vikt, man kan faktiskt äta nästan precis som vanligt – bara man tänker sej lite för. Nyckeln är att hitta VARFÖR man ätit sej tjock, det jobbar vi mycket med. Man måste våga leta efter svaret och hitta det för att förstå sej själv. Å det kan ta tid. Men att gå ner i vikt handlar inte om att göra det snabbt, det handlar om att det ska vara beständigt.

Igår hade vi 35 medlemmar. Julveckan! Under veckan kommer förmodligen ca 150 pers att passera min kassa. Våra duktiga medlemmar! Bara i Tumba har de gått ner nästan ett halvt ton under 2011. Helt otroligt!

Så jag hävdar bestämt att Viktväktarna fungerar, man behöver inga konstiga pulverdieter eller dyra koncept där man binder upp sej för en lång framtid. Viktväktarna kostar 390 kr per månad och då får man en personlig coach, material och lektioner en gång i veckan. Man binder sej bara för en månad i taget. Lite skillnad mot minst 6000 kr i minst ett år, för gym och soppa (som kostar extra)…

Kolla gärna vår hemsida för mer info om oss och välkomna att besöka oss när julskinkan gör sej påmind  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *