I väntan på Tomten…

I väntan på Tomten…

Jo, så är det: jag väntar på Tomten. Men inte DEN Tomten utan MIN Tomte. Min snickartomte  🙂
Men så kom jag på att det ju var fel dag jag väntar… det är ju först nästa onsdag han ska komma. Så det kan bli! Just nu tomtar han ju och har fullt upp, nästa vecka är julen över DÅ har han tid med oss. Jaja, jag fick iaf en hel del gjort medan jag väntade.

Jag har skickat mail till ett helt gäng ställen angående att få hyra in oss. Vi kommer nog att bli utsparkade från lokalen i Tullinge till sommaren och vill byta ställe i Tumba. Så jag har letat fram adresser och skickat mail. Så får vi se om vi får något napp. Det är inte så lätt att hitta ställen att vara på som inte kostar skjortan. Men nu ska vi iaf kolla med skolorna där jag gick 1-5 och 6-9, plus lunchrestaurangen som min bror drev förut. Så får vi se…

I övrigt ska jag ner till centrum en sväng och sen runt och kolla på våra secondhandbutiker. Jag vill ha en enkel svart kjol å det borde finnas ganska många att välja på där. Kanske blir en tur till Kungens Kurva också för att se om de har börjat rea julgrejerna än. Jag behöver några nya ljusslingor  😀

Nu är det inte många dagar kvar, sen är det äntligen julafton. Hur mycket jag än ser fram emot det, så är det skönt när det är över och allt återgår till det normala. Dessutom vill jag se reaktionen hos några av mottagarna av mina julklappar  🙂

Ha en fin onsdag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *