Julevent med Loppi och Andreas Weise

Julevent med Loppi och Andreas Weise

Igår var det återigen dax att åka in till stan och gå på bloggevent. Den här gången var temat JULEN och eftersom jag älskar julen så är det klart att jag såg fram emot detta lite extra. Å eftersom det dessutom var Loppi som var arrangör kan det inte bli annat än lyckat. Att Martin var bjuden och vi fick tillåtelse att ta med Minior gjorde ju knappast saken sämre  🙂

Efter en ganska lugn förmiddag där Minior och jag åkt runt och kollat i några Second Handbutiker efter en leklåda till honom, så åt vi en snabb lunch och sen drog vi in till stan tillsammans med en annan bloggare. Det var sjukt mycket folk både på stan och på eventet och vi hamnade mitt i en demonstration på Hamngatan som aldrig tog slut.

Väl framme vid Café Opera fick vi vänta en liten stund innan dörrarna öppnades. När vi kom in fick vi glögg (alkoholfri) och pepparkakor. Det gillade Minior som hämtade glas efter glas av glöggen. Andreas Weise var konferencier och faktiskt en himla bra sådan, tyvärr fick vi ingen bild tillsammans med honom… men det får väl bli en annan gång. Han sjöng, presenterade olika personer och företag som skulle prata om sina grejer och vi fick se en liten modevisning från Polarn & Pyret. Det här tyckte Minior var riktigt tråkigt, att sitta still och lyssna i en timme var inte alls hans grej. Men precis när han sagt ”tråkigt” för 50:e gången så var det slut och minglet kunde börja. Då blev det genast mycket roligare eftersom han fick en massa grejer från de olika utställarna  🙂

Tyvärr var det så mycket folk och så intressanta utställare att vi inte hann prata med någon. Jag sa snabbt hej till några andra bloggare som passerade, men hade gärna stannat till och prata med fler. Men men… vi träffas ju fler gånger. Bara nästa vecka har jag tre event på en och samma dag… ja, julen närmar sej och det märks även i eventkalendern.

När vi pratat med alla utställare och sett allt var det dax att gå hem och då fick vi varsin gigantiskt goodiebag. Helt galet! Där fanns varsin stavmixer från OBH Nordica, nya numret av tidningen Lantliv, trosor från Pierre Robert, majsburkar från Gigant, scarf från Ramundberget, plånbok från Geggamojja, pepparkakor från Annas, choklad från Anton Berg och en massa annat. Ni ser ju på bilden, det var helt galet. Det bästa är att precis allt är användbara grejer!

Så åkte vi hem, Martin fullastad med kassar, jag med en kasse och Minior med en affisch under armen. Alla nöjda och glada. Väl hemma plockade jag upp goodiebagen och kollade innehållet medan Martin fixade taco till oss alla. Junior och Senior tog också plats i soffan och familjen var fulltalig för första gången på länge. Medan vi åt tittade vi på Croodarna, en himla söt och rolig film som jag också fått av Loppi. Den var lite för lång för Miniors smak, så efter en timme ungefär började hans mantra igen om att det var ”tråkigt tråkigt tråkigt”. Men så snart filmen var slut var han i sitt esse igen och gick knappt att få stopp på. Klockan 21 hade han iaf somnat i soffan och kunde flyttas över till sängen.

När Loppi fixar event gör de det ordentligt. Vi har varit med i säkert tio olika tävlingar och hoppas nu vinna en massa fina priser, helst av allt en helg på Yasuragi… men det kan man väl bara drömma om. Finns ju inte på världskartan att vi skulle ha råd att åka själva lixom… så håll tummarna för oss!

Är ni intresserade själva av att delta i olika tävlingar, lyssna på roliga poddar, läsa bloggar eller få shoppingtips och annan inspiration så kan ni besöka Loppis nya sida som precis släppts. Har du en blogg så lägger du bara till dej på deras eventlista så kanske det är du som går på nästa event och får en fullpackad goodiebag. Så vad väntar du på? Det är bara in och kolla den nya sida!

Nu ser vi fram emot nästa gång, Loppi-eventen är värda att vänta på  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *