Julklappen som berörde mest…

Julklappen som berörde mest…

Vi har ju haft lite hemlisar här hemma innan jul, precis som alla andra familjer har. I vårt fall har hemlisarna involverat en himla massa detaljer, hela familjen och varit lite knepigt att få till. Men vi har varit så säkra på vår sak att vi glatt tagit oss igenom trasslet för att få den perfekta julklappen. Och det blev det verkligen!

För några månader sedan såg jag en bild på Instagram på ett otroligt läckert armband som skulle passa Martin perfekt. Det var i läder och hade som silverplattor där man kunde få vilken text man ville. Jag visade bilen för sönerna som var med på noterna direkt! Texten dividerades lite mellan killarna, att det skulle stå något med pappa eller farsa var givet. Det stod mellan Bonus Farsa, Bonus Pappa eller Farsan Baloo. Till slut föll valet på Bonus Pappa, ett ord på varje platta.

Det var det enkla, nu började trasslet… storleken… hans favoritarmband hade han nästan alltid på sej, så jag fick vänta tills han glömt smyckena hemma en dag. Dagarna gick och inte förrän det var nästan för sent låg hans smycken en dag bredvid datorn och jag kunde till slut mäta det. Samtidigt mätte jag hans klackring eftersom jag hade en egen idé på julklapp…

När jag satt där och kollade runt på smyckena på Inovas sida fick jag en idé som skulle passa till armbandet. Nämligen en helt slät silverring som jag ville gravera in hans viktminskning på, men inte på insidan… utan på ovansidan! 60,4 skulle det stå, han magiska siffra som representerar de 60,4 kg som han gått ner. Men det här med ringstorlekar är svårt!!! Jag antog att han ville ha den på långfingret eftersom han har en klackring på ringfingret och vill ha en annan slags ring på det andra ringfingret…  🙂

Så jag höftade och tog storleken större och hoppades på det bästa. När jag fick hem smyckena var de så fina att jag blev alldeles varm i hjärtat och ville att det skulle vara julafton direkt! Jag visade killarna resultatet och de blev supernöjda. Junior fick prova ringen som såg jättestor ut och vi kom fram till att den nog skulle passa… kanske…. i bästa fall. Alla som fick se armbandet och ringen sa samma sak: ”Åååååå” och blev lite smårörda. Alla var överens, det skulle bli årets julklapp och lättrörda Martin var mottagaren. Spännande!

Så blev det till slut julafton och vi delade ut alla julklapparna. Så var det äntligen dax! Han öppnade killarnas paket sist av allt och alla. Å vi andra höll andan… han bara tittade, sa inget, men tittade, länge. Det bästa betyg man kan få som sent inkommen vuxen i ett barns liv måste ju vara att få en sån här sak? Han blev berörd, men inte så mycket som jag trodde… men han kanske dolde det väl bara. När vi pratade om det senare sa han att det inte bara var årets bästa julklapp utan att den överträffade många julars julklappar. Han tog direkt på sej både ringen och armbandet och jag såg att han tittade flera gånger på dem. Armbandet var nästan perfekt i storleken, ringen kunde varit någon millimeter större men satt ok.

Det var verkligen den bästa presenten och vi kommer förmodligen att beställa fler fina grejer från Inova Design. Där finns allt för den personliga presenten, man kan gravera in vilken text man vill på vilket av de fina smyckena som helst. Jag är så glad att jag såg bilden på Instagram så att Martin kunde få den finaste av alla julklappar. Han är verkligen den bästa bonuspappa man kan hitta! Å bästa sambon också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.