God jul alla fina!

God jul alla fina!

Uppesittarkvällen tillbringades i tv-soffan med två av männen i mitt liv; Martin och Baileys. Vi dukade upp med krabba och tittade på Bingolotto på TV4. Äntligen fick vi höra Rickard Söderberg sjunga HELA O Helga Natt! Fint som snus och julstämningen blev ännu bättre. För julstämning har jag faktiskt en hel del i år, trots avsaknaden av snö och minusgrader.

Vi hade en jättemysig kväll som övergick i natt och julafton innan vi kom i säng. Så det blev en rejäl sovmorgon idag. Jag vaknade inte förrän efter 9, då hade Senior redan åkt till jobbet och Martin varit vaken sedan länge. Men jag och Baileys låg och sov gott, har man ingen tid att passa så  🙂

Om en stund kommer Junior hit, då ska vi äta gröt och skinkmacka och kolla på en del i en tvserie vi följer tillsammans. Och sen blir det mat och julklappsutdelning hos mina föräldrar tillsammans med Martins föräldrar, min Farmor och min mammas kusin. Senior kommer också dit när han slutat jobba. Allt blir som vanligt; lugnt och skönt.

Det mest spännande idag blir när Martin öppnar killarnas present. Den är lite speciell kan man väl säga… ikväll eller imorrn får ni veta  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *