Känslan av välbehag

Känslan av välbehag

Känslan från igår håller faktiskt i sej – skönt! Annars brukar jag vara ganska dålig på att hålla kvar sånt som är eller känns bra. Jag hade ett lite lätt återfall när jag ställde mej på vågen, då jag tyckte livet kändes jävligt igen… men när jag sen tänkte på allt jag har runt mej insåg jag att vikten var oväsentlig i nuet.
 
Tyvärr hänger mycket på min vikt när det gäller hur jag mår. Jag är kort, bara 156 cm, och varje kilo för mycket både känns och syns. Har man dessutom en E-kupa tar ryggen stryk, så jag vill verkligen inte väga för mycket. Jag har väldigt lätt att gå upp i vikt, behöver bara tänka på en kanelbulle så har jag gått upp två kilo. Däremot har jag enormt svårt att gå ner de där kilona igen. Jag tycker verkligen att jag sköter mej hyftast, men jag måste sköta mej exemplariskt och inte fuska en enda minut. Då går det – men till vilket pris.
 
Alltså får jag fokusera på det som är bra i mitt liv och det är ju en hel del och sen hoppas att jag orkar ta tag i vikten ordentligt snart igen. Det handlar ju bara om 5 kilo, inte om 25… men jag ska ju vara en förebild för mina medlemmar, så jag måste!
 
Min känsla av välbehag håller ändå i sej och jag önskar jag kunde förmedla den till Snosse, Lotta K mfl. Ni är guld värda och såna otroliga människor. Alla här på bloggen har något att fömedla och lära oss andra – glöm aldrig det!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *