Klapp på axeln

Klapp på axeln

Jag ger mej själv en klapp på axeln, för att jag varit så duktig idag!
 
Jag har samlat ihop mängder med skräp och kört iväg med. En hel släpkärra full med returpapper, kartong, trädgårdsavfall mm. Så skönt att få gjort!
 
Jag har tvättat resten av fönstren, de jag hade kvar sen igår. Jag och Junior har varit till bibliboteket och lånat böcker på engelska, som de ska läsa i skolan. Jag har flyttat lite plantor, städat i trädgården och till viss del i garaget. Junior och jag har lagat en jättegod lunch, men paj till efterätt.
 
Min pappa har meckat en del i Seniors rum och fått en del grejer klara där. Jag har tvättat en matta!
 
Så jag tycker att jag varit riktigt duktig idag och är värd en stund i soffan nu. Eller vad tycker ni?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *