Kolsvart på Maxi

Kolsvart på Maxi

i brukar handla när vi åker från jobbet på torsdagarna, så även idag. Jag var trött och hade ingen lust alls, men vi tyckte vi var smarta om vi handlade ikväll istf imorrn när alla har fått lön. Så vi lastade vagnen full och hittade tom några tröjor på rea till oss båda.
 
Ungefär 50 meter från kassan, när vagnen var bra full… blir det kolsvart i hela butiken. Strömavbrott! Jaja… det ska väl lösa sej tänker vi och fortsätter plocka i det sista. Det blir ljust igen i ungefär 30 sekunder och sen kolsvart igen.
 
Då börjar personalen säga åt oss att lämna vagnarna med varorna i och lämna butiken. Vi väntar lite till, men går till slut mot utgången vi med. Vännen säger att väktarna säkert kommer kolla min ryggsäck och hur ska vi förklara de två tomma colaflaskorna som ligger där… Tänk om de tror at vi snott dem i butiken!
 
Men ingen kollar något alls, vi hade kunnat plocka ryggsäcken full. Varför var det ingen koll? Massor måste ha försvunnit därifrån ikväll. Bara för att… så frågade vi hur vi får tillbaka vår femkrona för vagnen… det hade man inget svar på. Fatta när kanske 100 kunder lämnar sina vagnar i butiken, det blir en schysst kaffekassa för personalen. Å vad händer med alla varor??? Kommer de lägga tillbaka allt på sin plats igen, tinade frysvaror osv. Vågar man handla på Maxi den närmaste tiden?
 
Många frågor, få svar- Det enda vi vet är att vi var i behov av mat, försökte vara smarta och nu kommer få handla i morrn istället…  🙁
 

 
Så här ser ett mörklagt Ica Maxi ut.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *