Bara fredag och lördag kvar, sen…

Bara fredag och lördag kvar, sen…

Idag är en sån där dag då man helst vill krypa tillbaka till sängen och dra täcket över huvudet. Jag mår konstigt i korppen, är sur och grinig och vill bara vara hemma.
 
Kungsgatan! Först har vi en lång dag på Kungsgatan och folk har fått lön. Det kommer alltså att komma en himla massa folk och bli stressigt. Efter jobbet är det after-work och det innebär att folk från hela sverige kommer. Då passar de på att komma till oss på ”högkvarteret” först och jag gillar inte att det springer folk överallt när jag försöker jobba.
 
Vissa vill se hur ett kassarbete går till, andra är bara nyfikna på Vännens sätt att hålla lektion. Det är folk bakom kassan, på lagret och i alla andra utrymmen – PLUS våra stackars medlemmar som ska vägas och sen få lektion.
 
Anledningen till dagens after-work är att årets viktväktare ska utses. Kristin Kaspersen ska först hålla ett föredrag, men det missar och sen får vi se finalisterna och höra deras berättelser. Det blir lite mat och sen koras han eller hon som gjort störst förändringar i sitt nya liv. Kul iofs, men inte idag!
 
Efter spektaklet ska vi srpinga iväg till nån datasffär och hämta Wii Fit som släpps idag. Vännen och Senior har köpt det tillsammans och beställt via nätet. Detta ska släpas hem och installeras, samtidigt som vi ska hinna handla allt det som vi försökte handla igår… frågan är bara var… Maxi är väl inte riktigt drömmen just idag?
 
Imorrn är det klädbytardag och då måste bilen packas redan ikväll eftersom jag inte har nån hjälp imorrn. Både Junior och Senior är iväg på tävlingar och Vännen ska på konferens med jobbet hela helgen. Men på söndag då är det lugnt, hoppas det blir sol så jag bara kan slappa i solen samtidigt som jag gör min deklaration…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *