Kommer nog bli lite ensamt…

Kommer nog bli lite ensamt…

Jag har det jättebra i mitt lilla hus, problemet är väl bara att det ligger lite off…
 
Skolan är jättebra som hjälper mej att åka med trots att jag har hund. Nästa gång har även en av lärarna problem med hundvakt, så då får vi dela hus.
 
Det som stör mej en del den här gången är att man ändrat principer sen sist. När jag var med senast så var det inget problem att ha hunden i intilligande byggnad, brevid elevernas boende. Nu ligger det i mörkret, efter en promenad i oupplyst terräng, där inga andra byggnader finns. Förra gången, och även alla de andra gångerna, har jag fått sitta och äta i lugn och ro i lärarrummet. Den här gången har man helt plötsligt kommit på att lärarna måste prata om vissa elever och att det betyder sekretess. Det fattar väl jag med, men varför har man då släppt in mej och andra föräldrar (ibland även elever) i deras matsal tidigare???
 
Så den här gången har en del ändrats. Vilket gör att jag både bor ensam och får äta ensam UTANFÖR lärarnas matsal. Problemet hade inte varit så stort om man gjort så från första början. Men nu känner jag mej utestängd, som om det var något fel på mej… Dessutom tycker några av de andra lärarna att det är löjligt, när jag berättar för dem. I deras ögon har jag ju varit en del av verksamheten här i Gamleby. Spanskaläraren blev riktigt arg när hon hörde varför jag inte satt hos dem, hon hade inte hört att reglerna ändrats. Så hon satte sej hos mej istället  😉
 
Jaja, vi får väl se hur det blir. Tur jag har hunden att bry mej om…
Kanske är sista gången jag följer med, hoppas nästan det…
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.