130 fjortisar och jag…

130 fjortisar och jag…

Så är vi i Gamleby igen. Kom iväg hyftsat tidigt i morse och var framme ungefär en halvtimma innan bussarna kom. Sen välde det ut klasskompisar till Senior.
 
Jag har fått en egen lite stuga, eller liten… den är faktiskt med tre rum, vardagsrum och kök. Jag har tom tv! Allt som behövs alltså. Iofs inget vatten, men jag har fptt huvudnyckel till resten av skolan – så jag kan i princip välja vilket rum som helst att duscha i.
 
Nu på eftermidagen har Senior haft hjärt & lungräddning. Jag har varit ute med Baileys och packat upp. Imorrn har han teknik på förmiddagen och ledigt på eftermiddagen. Då blir det nog en tur in på byn.
 
Nu är det middag, idag bjuds vi på pizza.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *