Kommunen jobbar lördagar???

Kommunen jobbar lördagar???

Mobilen ringde nu på eftermiddagen, okänt nummer… Det var handläggaren för kontaktpersoner här i kommunen som ringde. Hon låg så efter i sitt jobb att hon får ta helgerna till hjälp.
 
Jag fick iaf veta att jag är godkänd för ett kontaktbarn till. Jag blir kontaktperson för C som har aspergers syndrom. C fyller 18 i sommar, jag har känt henne i 12-13 år. Skulle hon ha en kontaktperson så skulle det vara jag och inte annan, hade hon bestämt! Så nu får jag hem papper som ska skrivas på, eftersom jag redan finns i registret så behövs inget annat göras.
 
Jag ska träffa C varje vecka när vi lyckas hitta en tid. Hjälpa henne lite med skolarbete, fika, shoppa och ha allmänt trevligt. För det får jag några tusenlappar som ersättning – inte helt fel!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *