Det tar inte slut!

Det tar inte slut!

Mitt kökselände fortsätter… tyvärr…
 
När målaren var färdig med tapetseringen och åkt härifrån i onsdags började jag kolla runt lite på hans arbete. Jag hittade mängder av fel och slarv. För det första hade han inte satt tillbaka locken över elkontakter och lampknappar. Han hade missat tapet på ett ställe och gjort jättefula skarvar på några ställen. Runt lister har han skurit ojämt eller inte alls… På ett ställe tittar en gammal tapet fram…
 
Så jag ringde till min försäkringstant och frågade hur petig man ska vara och hon tyckte jag varit tollerant nog för att inte släppa detta. Hon skulle själv ringa byggteamets arbetsledare och höra efter. Idag ringde han till mej och var fly förbannad. Vi hade ju ringt och ”härjat”… När jag berättade om felen menade han på att han använt just den här målaren varenda dag under en lång tid och alla var nöjda. Då tyckte jag att han nog själv skulle komma och se på jobbet och själv bedömma. Så nu kommer hela jäkla gänget på måndag, försäkringstanten, målaren och byggledaren.
 
Mina föräldrar skulle åkt till Öland på söndag, men nu stannar de hemma för att hjälpa mej. Så åker de direkt efter istället. Vad skulle jag göra utan mina föräldrar??? Tjafsiga är de och ställer rätt många krav på mej… men jag skulle inte klara mej utan deras hjälp!!!
 
Nu hoppas jag bara att de inblandade inser att jag har rätt och att jobbet är slarvigt gjort. Det kommer inte in en enda hantverkare till i mitt hus, nu gör jag resten själv och tar betalat av försäkringsbolaget istället. Det blir nog bäst så!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *