Korsett???

Korsett???

Jag har insett att jag behöver en korsett eller möjligen en bustier. Den övfre magen behöver hjälp…

Vilken klänningen jag än har så petar den övre magen ut och stör mej något enormt! Den nedre magen petar ut den också, men inte lika mycket och störande.

Idag hittade jag korsetten jag hade när jag gifte mej för 24 år sedan. Jag kunde ha den!!! Den satt som en smäck över alla magar, men var lite för stor i kuporna. Då hade jag tydligen D, och det var precis så jag kunde trycka in behagen. Nu har jag C och fyllde knappt ut kuporna. Dessutom har korsetten en massa spets och grejer som syns igenom tunna klänningar. Så den går bort.

Nu behöver jag er hjälp! Jag behöver en korsett eller bustier, vet inte riktigt skillnaden.. som är vit eller puderfärgad. Utan en massa mönster och spets och med C-kupa. Efter operationen har jag inbyggd pushup, så jag behöver inte ha något dyrt med stöd och grejer. Det ska bara hålla in övre magen och gärna den nedre också och inte synas utanpå tunna klänningar.

Var i närheten av T-centralen kan jag köpa en sån utan att bli ruinerad? Det finns på nätet för ca 200 kr, men jag litar inte på att de hinner fram och passar de inte ska de ju skickas tillbaka osv. Alltså vill jag snabbt kunna åka till stan, testa, köpa och åka hem. Klart!

Tips???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *