Kvinnan i Fokus!

Kvinnan i Fokus!

Igår lämnade jag Martin och Minior åt sitt öde här hemma och drog iväg på bloggevent. Det var dax åka till Krusenbergs Herrgård  för att ställa Kvinnan i Fokus. Gunilla kom hit strax innan 10, åt frukost med mej och sen packade jag ihop mej och vi drog iväg. På vägen hämtade vi upp en himla trevlig Cecilia  🙂

Strax innan 12 kom vi fram till en väldigt fin herrgård och hittade cirka 40 bloggare till på platsen. Några kände vi redan, Annelie var redan på plats med Living & Room, men de flesta andra var nya bekantskaper. Vi kollade lite på de olika utställarna som var där; fina kläder och smycken från Garderåb, inredning från My Store och Living & Room, fillers och annat som jag inte riktigt är bekant med från Stureplanskliniken och smink, krämer och annat smått och gott från Militus Medical. Sen fick vi en rejäl lunchmacka och föreläsningarna körde igång.

Först ut var Ida Josefin som berättade om sina drömmar att bli skådespelerska i USA som slutade med en blogg som blev ett magazin på nätet. En ung tjej med rejäla ambitioner och som kommer att lyckas med allt hon drömmer om eftersom hon ger sej sjutton på det  🙂

Sen berättade Lotta om sin väg från att starta en liten blogg med fina bilder till att ge ut en bok och att kunna leva på sin blogg. Även hon en driven tjej som vet vad hon vill och målmedvetet tar ett steg i taget för att komma dit.

Två peppande tjejer som gav oss bra tips och jag tror att en del av oss kommer att fundera ett varv till på vad vi vill ska hända med våra bloggar och hur vi kan utvecklas både med bloggen och som personer.

Sen fick vi testa medicinsk yoga och det var precis som jag trodde, riktigt skönt och behagligt för kroppen. Vissa övningar kunde jag inte göra eftersom jag höll på att kvävas av mina bröst, man skulle bla krypa ihop som en sovande bebis med knäna under magen. Å då fick jag upp brösten under hakan och höll på att kräkas… så den övningen får vänta tills jag blir av med behagen. Men det var skönt att få tänja kroppen lite och definitivt välbehövligt. Men jösses va jag frös efteråt!

Sen blev det mingel, modevisning och vinstregn. En av tjejerna som har butiken Garderåb var något av det vackraste jag träffat och jag är inte den som är den utan sa detta till henne. Hon blev jätteglad! Jag tycker att vi ger för lite komplimanger och försöker att bidra med min del när jag ser något jag tycker om. Men till min förvåning var det andra som kommenterade detta… man sa bla att jag var unik och modig… modig? Vad är det för modigt med att ge någon en komplimang? Kanske ovanligt att en kvinna säger till en annan kvinna att denne är otroligt snygg och vacker, men modigt är det inte!

En annan sak som vissa tydligen reagerade över var att jag vann en ögonfransförlängning som jag lät någon annan vinna. Är det något jag inte behöver så är det längre ögonfransar, de slår redan nu i glasögonen. Så jag lät vinsten gå vidare och fick istället ett doftljus. Vissa tyckte jag skulle ta emot vinsten och ge bort den eller sälja den. Men jag tyckte det var schysstast att låta någon annan få den och personen som vann blev väldigt glad. Jag kanske är korkad? Men egoistisk är jag iaf inte!

Så fick vi våra goodiebags och åkte hemåt. Väl hemma hade killarna fixat pizza som vi åt framför melodifestivalen. Det hade gått jättebra utan mej här hemma, så jag behövde inte ha dåligt samvete alls. Men det hade jag lite ändå…

Tack Diana och Pernilla för att jag fick komma  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *