Lakritshimlen finns!

Lakritshimlen finns!

Jag ÄLSKAR lakrits! Den totala lakritsupplevelsen och den riktiga lakritshimlen är förstås lakritsfestivalen. Den har jag iofs aldrig besökt, men hoppas jag kan komma dit någon gång. Under tiden utforskar jag allt som finns med lakrits på egen hand och hittar små guldkorn lite överallt.

När vi var på bloggmiddagen fick vi varsin liten blandad påse med bla en urläcker lakritskola från Godisbolaget. Vi fick också en kupong på två hekto gratis godis, yummie! Idag var det dax att hämta de där hektona, men det blev knappast två hekto… det fattar ni va?

När vi klev in genom dörrarna hamnade vi i godishimlen! 1000 sorters smågodis och av dessa fanns en mängd lakrits i olika former. Vi ska ju fortfarande vara lite duktiga med vikten så jag valde noga och tog bara en eller två av det jag mest ville ha, förutom den där lakritskolan… den tog jag fyra stycken. Martin tog mest fudge i olika smaker, det är hans favoritgodis.

När vi kom till mannen kassan och visade kupongen frågade han vart vi fått den ifrån. När jag sa att det var från Bloggmiddagen la han upp världens flin och sa belåtet att det var han som plocka ihop våra små påsar och undrade vad jag tyckte om dem. Jag pekade på mina lakritskolor och sa att de var något av det godaste jag ätit och att jag är fullständigt galen i lakrits. Då bjöd han in mej till en lakritstur i butiken, vilken förmiddag som helst. Jag tackade ja direkt! Jag är inte dum!!!

Nu har jag njutit av lakritskräm, hallonskallar, lakritsnappar, lakritskola, lakritsdumle och en massa annat gott tillsammans med en kopp laktritste och ser verkligen fram emot att få en privat tur med lakritsprovning någon förmiddag. Närmare himlen än så kommer jag nog inte  🙂Ps. missa inte tävlingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *