Live-timing

Live-timing

Junior är alltså i Göteborg på simtävlingar å vi är kvar hemma… på nåt jäkla sätt måste man ju hålla sej uppdaterad och simningen är så finurlig att man kan följa allt på nätet via sk live-timing. På så sätt ser jag direkt hur hans lopp går, vilken tid han får och vilken placering han kommer på. Himla bra!

Alldeles strax är det hans tur. Han är taggad och kommer att göra bra tider på allt idag, tror jag 🙂

Här hemma fortsätter röjandet. Vi fick upp alla julsaker igår. Granen hade faktiskt klarat översvämningen! Så den står nu på plats med ljus och allt. Det enda vi fick kasta var två halmbockar som möglat ihop. Allt annat har klarat sej, men så låg allt på tork i vardagsrummet i flera veckor också. Men att granen skulle klara sej trodde jag aldrig! En utgift mindre 🙂

Så medan vi följer Juniors tider ska vi köra skräp, handla smågodis och fortsätta städa. Vi ska försöka få hit Martins föräldrar på en fika också. Å sen ska jag på MASSAGE!!! Klockan 17 ska jag få njuta av massage i 45 minuter, sen hem och äta krabba och vräka mej i tv-soffan. Det ska bli så otroligt skönt! Det blir friskvårdspengen från Martin som tas ut, ibland är det bra att vara anställd. Han har dessutom lovat mej en ny telefon… så vi får väl se när vi ska fixa det.

Nähä, dax att äta frukost och dra på sej långkalsongerna kanske?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *