Loppi Blogg-bag

Loppi Blogg-bag

Som jag skrev igår så händer en massa kul grejer just nu och jag vill gärna berätta om allt på en gång, men jag tror att jag får spalta upp det så att allt kommer med och blir helt rätt.

Det största är att Smile i Gambia har fått jobb, men det ska jag berätta om sen. Annat som jag också ska berätta senare är att en fotograf kommer hit nästa vecka för att ta bilder till en grej i Aftonbladet, Martin fick bästa presenten när han tackades av igår och vi är bjudna på ett bloggevent båda två! Men jag börjar med att skriva att jag ska få vara testare av en ”blogg-kasse”!

Loppi lanserar en blogg-bag som jag anmälde mej till och nu kommer att få hem för att testa. Kassen innehåller MILDA´s receptbok och receptapp, BARNÄNGEN´s nya duschserie Shower + Lotion, ARLA´s Apetina® Creamy Block, COOP´s grillsåser inför sommaren och ett kit från STENA LINE med Nicke Nyfiken. Jag vet inte riktigt vad eller vem vi ska testa Nicke Nyfiken på, men det löser sej  🙂

Så nu väntar vi på att få hem alla grejer så att vi kan testa dem. Eller rättare sagt så att jag kan sätta grejerna i händerna på Martin som får baka och laga maten, medan vi äter andra äter upp den. Sen är det alltså meningen att jag ska skriva lite om vad jag tycker om de olika grejerna. Gör jag det bra, så kanske jag får chansen igen och det är ju himla skoj att prova nya grejer så det vill jag gärna.

Det var en av de roliga grejer som händer just nu, mer kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *