Luften gick ur…

Luften gick ur…

Åkte och handlade direkt efter jobbet, så jag var inte hemma förrän vid 14.30. M kom inte hit idag, så jag tänkte göra en massa grejer. Men Baileys ville gå ut, så jag hade honom ute i trädgården en stund medan jag fixade lite på tomten. Han nöjde sej inte med det, så vi fick ta en promenad också.
 
Sen var det alltså meningen att jag skulle ordna med en massa papper och annat som ska göras efter årsmötet igår. Men luften gick ur, så det blev en kopp te och nu sitter jag här… vill bara gå och lägga mej. Jag fryser och ögonen vill inte vara öppna… samtidigt är jag hungrig… hmmmm. I vilken ordning ska man ta allt tro?
 
Senior ska iväg och skjuta om ett par timmar och innan dess måste vi ju äta – så det får nog bli en liten lur nu.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *