Solen skiner idag med :-)

Solen skiner idag med :-)

Fjärde morgonen i rad som man vaknar av att solen skiner genom sovrumsfönstret – härligt!
 
Junior har hostat hela natten och vaknade nu av att han hostade. Senior är det inga större fel på, så honom ska jag jaga iväg till skolan. Han är högst motvillig…
 
Igår kväll plockade vi fram det tunga artilleriet av meduciner. Junior hade petat i sej astmameducin hela dagen, men jag tyckte inte det räckte. Så stora hostflaskan letades också fram igårkväll, en dos senare kunde han iaf sova. Så den får han fortsätta med idag.
 
Jag själv ska bara äta frukost och gå en sväng med Baileys, sen åker jag och jobbar. En kort dag idag, skönt! Sen får vi se om M dyker upp här för att plugga… jag har igentligen inte tid, men kommer han så får jag ta mej den tiden – så är det bara. 
 
Ha en bra dag alla bloggers!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *