Mässan och IKEA

Mässan och IKEA

Vi har hunnit nästan allt som vi skulle idag  🙂

Ljusslingorna är på plats, men alla är inte tända än.
Grejerna som ska ut på Tradera står i vardagsrummet och är fotograferade. Ikväll ska vi lägga in auktionerna när vi kollar på tv. Förrådet är inte helt städat, men på g…

Vi har varit på IKEA och fixat det vi skulle där. Men vi höll på att glömma det vi kom dit för  :-S När vi hade betalat och gick mot bilen kom Martin på att vi ju skulle till ”reklamationer” och be om beslag som vi inte fått med när vi köpt en grej. Å det var därför vi åkte dit lixom… tur han kom på det!

Självavfrostande och med lådor på hjul!

17.40 kom vi till Mässan, de stänger 18.00. Det var hur enkelt som helst att hitta parkering  🙂
Vi fick snabbt tag i en säljare, eftersom det knappt var några besökare kvar, och gjorde det vi skulle. Åtskilliga tusenlappar fattigare, men en kyl & frys rikare, tog vi en snabb runda i mässhallen innan de stängde. Å 18.05 var vi ute i bilen igen. Smidigt!

Nu ska vi ha mysmiddag, ikväll blire avocado och räkor. Lagom komplicerat! Vi har bara Senior hemma och han ska upp tidigt imorrn för att åka till Eskilstuna på skyttetävling. Så det blir lite gott och lite tv och tidigt i säng för honom. Vi sitter väl upp tills vi har fått ut så många auktioner vi kan innan vi somnar.

Nu gäller det att få ihop lite pengar, det blev ett djupt hål i vårt sparande. Men men… vi säljer av lite grejer på tradera och när vi fått de nya vitvarorna säljer vi de gamla. Det går ingen nöd på oss även om vi inte har det fett. Vi får väl försöka äta upp det som finns i frysen så spar vi både pengar och slipper flytta över så mycket när den nya kommer 🙂

Det ordnar sej alltid, det brukar det göra.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *