Matsedel v 18 – Valborg
Så är även april slut, bara en vårmånad kvar innan vi går över i sommar. Tiden går sååå snabbt! Jag tycker iofs att det är rätt skönt att det går snabbt, är gärna av med det här konstiga året så fort det går.
Valborg innebär att de flesta av oss har en dag extra ledigt. Vi fortsätter att röja, nu är det förrådets tur. Men den bra maten och dagliga promenaderna fortsätter också förstås 🙂
Här är veckans matsedel:
Måndag: Pasta med lins- och tomatsås (grön 33, Blå 1 för allt, plus pasta)
Tisdag: Karibisk fiskgratäng (Grön och Blå 4 plus ris)
Onsdag: Ostgratinerad kyckling (Grön 13, Blå 6 för allt plus ris)
Torsdag: Kryddig kasslerpasta (Grön och Blå 10 för allt, plus pasta)
Fredag: Limeräkor (Grön och Blå 4 plus pasta)
Lördag: Pasta- och fläskfilégratäng (Grön och Blå 11)
Söndag: Grillat med coleslaw (Grön 8, Blå 6 för allt) och fyllda champinjoner (Grön 6, Blå 4 för allt)
Valborgsbonus: Varma nektariner (funkar med persika också)
Allt mer mat fixas ute på grillen, men vi äter fortfarande inne. Hoppas värmen kommer på riktigt snart så man kan börja utelivet på riktigt.
Ha en fin vecka och glöm inte att hänga med på instagram @marlenerinda