Matsedel v 34

Matsedel v 34

Sista veckan i augusti och sista sommarmånaden går mot sitt slut. Vilken sommar! Förutom att det varit extrem torka och svårt för bla bönder, djur och gamla så har jag personligen haft min bästa sommar sedan jag var liten. Vädermässigt alltså. Jag har älskat varenda minut med sol och värme och mått så otroligt bra i kroppen. Därför är jag lite orolig nu… hur blir hösten? Hur mycket värk kommer jag att ha?

Jag är nämligen som en barometer. När vädret slår om känner jag det direkt i kroppen i form av värk. Jag får ont i kroppen, blir trött, fryser inifrån, får sämre minne och en massa annat. Jag avskyr hösten! Det blåser och regnar på tvären och hur mycket jag än klär på mej så fryser jag ändå. Badkaret och värmedynan är min räddning när det är som värst. Å snart börjar det alltså… men än är det augusti och jag fortsätter att njuta så länge jag kan.

 

Jag fortsätter med mat som funkar även i matlådan. Här är veckans matsedel:

Måndag: Linssoppa 0 SP FLex

Tisdag: Krabb- och räkgratäng 7 SP Flex

Onsdag: Kycklinggryta med senap och bacon fr 2 SP Flex plus ris

Torsdag: Fläskfilewok 5 SP Flex plus ris

Fredag: Halloumiburgare med picklad rödlök 7 SP Flex p

Lördag: Afrikans gryta 2 SP Flex plus ris

Söndag: Laxlasagne 7 SP Flex

Alla rätter passar till matlådan, HÄR finns fler tips. Favoriterna den här veckan är krabb- och räkgratängen, Kycklinggrytan, halloumiburgarna och den afrikanska grytan. Gör mycket  🙂

Ha en fin vecka och stressa lugnt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *