Matsedel v 41

Matsedel v 41

Hösten är en jobbig period för mej. När det blir kallare blir värken värre och jag vill helst bara ligga under en filt och äta smågodis. Ligga under en filt är väl ok, äta smågodis också – i rimlig mängd…

Istället kämpar jag med min träning, jag planerar tom in den i almanackan! Får jag in två gånger är jag nöjd, blir det tre är jag jättenöjd! Många strävar efter 10 000 steg om dagen, mitt mål är 7000, det är nog så knepigt när man sitter hemma och jobbar. Dessutom gillar jag att lyckas, sätter man ett lägre mål är det ju mer troligt att det lyckas och allt annat är bonus. Det är roligare att vara glad lixom  🙂

Utmaningen den här veckan är Bak- och Chokladfestivalen som börjar på torsdag. Den går parallellt med Hem & Villa på Älvsjömässan. Den dagen blir det både många steg och mycket godis kan man väl gissa… Det är som det är.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Pasta med tomat & mozzarella fr 5 Sp plus pasta
Tisdag: Fiskgratäng med osttäcke 3 SP plus potatis
Onsdag: Vitlökskycklinggryta 4 SP plus pasta
Torsdag: Snabb kasslergratäng 6 SP
Fredag: Pasta med räkor & chili 2 SP plus pasta
Lördag: Broccolipizza 14 SP för hela
Söndag: Zucchinigratäng med kyckling 3 SP plus kyckling

Rätter för matlådan är Vitlökskycklinggrytan och Kasslergratängen. Zucchinigratängen måste ni göra! Den passar till nästan allt!

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *