Matsedel v 6

Matsedel v 6

Dagarna rullar på… Vi försöker att äta bra, sova ordentligt, ta våra dagliga promenader och ta hand om oss. Det går hyfsat.

Vi gick ner lite i vikt under semestern, nu fortsätter vi. Liiiite kvar innan jag är tillbaka på målvikt igen. Födelsedagarna är iaf över. Det blev inga större utsvävningar i år, så vi klarade oss från plus på vågen. Det är konstigt det där att det är så lätt att lägga på sej, inte alls lika enkelt att ta bort. Men den här gången blev det alltså inte så 🙂

Nu märker man iaf hur det blir ljusare ute för varje dag som går, allt blir lixom lättare då. Tyvärr kom det en massa snö och det blev rejält kallt igen, men fåglarna kvittrar som galna, så det känns som det finns ett liv även efter vintern!

Nu går vi mot ljusare och lättare tider. Några av er siktar säkert på Beach 2023, jag siktar på HFRAL – Hälsa för resten av livet. Nu kör vi!

Här är veckans matsedel:

Måndag: (Zucchini)Pasta med tomatsås (1 P/port, plus ev pasta)

Tisdag: Laxgryta med räkor (3 P/port, plus ris)

Onsdag: Långpannekyckling (21 P för hela formen)

Torsdag: Smakrik kasslergryta (29 P för hela grytan, plus pasta)

Fredag: Tacopaj (53 P för hela)

Lördag: Fläskfilégryta med champinjoner och spenat (7 P/port, plus ris)

Söndag: Limeräkor (4 P/port, plus pasta) 

Alla veckans rätter passar i matlådan, måndagens mat behöver bara göras med riktig pasta för att funka. Så gör mycket! Det är svårt att välja veckans favoriter, men måndag, tisdag och lördag får det nog bli… tisdag, onsdag och fredag är tydligen era favoriter om vi tittar på statistiken.

Som jag sagt i flera veckor nu så är det snart semmeldax, HÄR finns recept på olika semlor. Har ni tid och lust att fixa storkok, så finns det mängder med recept HÄR

Ha en riktigt fin vecka!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *