Men det går ju inte!

Men det går ju inte!

Vi är så duktiga och räknar points och går promenader, men så sabbar ICA och vädret allt. Här är det mesta svindyrt och det finns inga bra alternativ att välja på. Kött är hur dyrt som helst, har man tur kanske man kan hitta något till halva priset om man kommer tidigt.

Fettsnåla alternativ finns inte, oavsett hur villig man är att öpnna plånboken. Det finns EN pommesfrites sort, EN korvsort, EN ostsort osv. Då är det ändå en ganska stor ICA-butik, men han som driver den är ganska mysko. Så även om man vill och försöker, så går det inte att hitta bra alternativ i vår närmaste butik utan man får åka iväg mågra mil bort. Där finns alternativen, men hur miljövänligt är det att köra bil flera i mil istf att cykla 500 meter?

Vi handlade inte särskilt mycket i mängd, men det blev över 700 kr. Då är det inte ens kul att försöka handla vare sej billigt eller välja bra grejer. Det blir bara en tråkigt frustrerande press på en och den goda intentionen faller. Vi lyckades iaf hitta fläskkotletter till halva priset, så istället för 72,90 kg blev det 36,45 – lite mer humant. Vi skulle äta kycklingsallad men när det regnar vill man ha varm mat.

Så även regnet ställer till det för oss. Vi såg långa, härliga promenader framför oss. Nu går vi det vi måste och får parera regnaskurarna. Det känns som vi lika gärna kunde jobbat när vädret ändå är emot oss. Ja, jag är otroligt negativ – men va f-n! Här försöker man på alla sätt att göra ”rätt” och så går det inte. Otroligt surt!

Nu har en vecka av semestern gått, vi har haft EN dag med sol. Vi har två veckor kvar och det skulle ju vara kul att visa A (Juniors tjej) lite mer än bara regn… Martins bror kommer hit nästa helg och jag hoppas verkligen att vi får bjuda dem på fint väder. De har åkt hela vägen från Polen för att besöka vårt paradis. Ett paradis som inte är alls roligt med dåligt väder.

Blä! Nu går jag och lägger pussel igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *