Mitt liv är ett domino…

Mitt liv är ett domino…

Gick upp 4.45 för att sätta mej i bilen och åka till Arlanda kl 5.00. Planet från Bangkok skulle egentligen komma en timme senare, men det var tydligen medvind så det landade 5.15 istället för 6.05. Detta innebar att vi både hade hämtat och kört hem mina föräldrar och var tillbaka i sängen 7.30. Då somnade Martin om direkt, men jag kunde inte sova  🙁

Så jag gav upp efter någon timme och kollade på tv och drack te istället. Näsan droppar och halsen är tjock, så det är väl en snygg förkylning på g. Kanske därför jag varit så trött? Jag får försöka sova middag efter lunch, så kanske det känns bättre. Innan luch hinner jag inte, vi ska nämligen träffa klassen vi ska ta över efter nyår. Spännande!

Sen ska vi se vad min pappa säger om att fixa klart gästtoan… min plan är att vi ska kunna lägga klinkers på fredag och sen göra klart med fogning, lister osv under helgen. Frågan är bara om detta även är pappas plan…? Vi måste nämligen få ut grejerna ur garaget, så vi kan ställa in bilen. Vi har fått en ispropp i spolarvätskan och den går ju självklart inte att tina upp ute i 10 minus. Å vi kan ju inte stanna och tvätta rutan hela tiden när vi kör… så bilen måste in! Ska se om jag kan klura ut nån bra lösning på garageproblemet innan dess. Jag får kanske ta in allt i vardagsrummet?

Hela livet känns som ett domino; om jag ska kunna göra det, så måste jag fixa det först osv. Men men… nångång ska väl allt lösa sej? Eller inte…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *